Thursday 16 December 2010

Vara 2009 - The power of now, Eckhart Tolle

 

Londra, Acton, e vara, iulie-august, e cald, sunt cu capu in nori toata ziua.
Ma trezesc, mie foame, mai e pan' la doispe-unu, deschid calculatoru, o frec aiurea pe net cateva ore, se face 12, ies din casa, merg voios spre Damian Centre culegand chistoace, poate am noroc si gasesc si vreo doua cu iarba, am cu mine un marcăr cu vopsea si mazgalesc pe unde apuc "lifecanon.com", acolo o sa fie siteul meu, tre sa stie lumea. Ajung la centru, mananc ceva si plec. Inca nam gasit iarba, pornesc din nou in cautare, gasesc vreo doua trei, fericit ma intorc acasa sa le rulez. Ajung acasa, rulez, ma sparg si pictez.

Intru pe mess, dau un mass, iar am pus ceva pe blog. Raspunde un prieten, vorbim despre albumu nou a lu' Raku, trip buddhist, dintruna-nalta imi zice despre o carte, un audiobook tare, imi da torrentu, pun la tras, "The power of now - Eckhart Tolle"
You are here to eneable the divine purpuse of the universe to unfold - that is how important you are...
Ascult o parte din carte, eu nu sunt mintea mea, ce tare, inseamna ca depresivu care ma tot streseaza pe mine din cand in cand nu sunt eu, e doar mintea mea.
Ies iar din casa, nu mai am iarba, tre sa caut, cu gandu la albumu lu raku, trec prin fata unei cladiri, vad steagu romaniei... ce o fi aici ? Intru, ma intampina un domn foarte amabil, aflu ca e un centru buddhist... ce tare e universu!

Ma intorc acasa, am iarba, rulez, ma sparg si ascult in continuare despre puterea prezentului. Interpretez eu cumva si incet incet in cap mi se formeaza o idee...
daca pe pamantu' asta exista de fapt un singur om si toti oamenii sunt de fapt gandurile acelui om?


No comments:

Post a Comment

Related Posts :

◄ S h a r e now!