Saturday 15 October 2011

Occupy Cluj Napoca #1



Incepând cu 15 octombrie oameni din toate orasele europene vor iesi in strada pentru o Revolutie Globala dupa ce 15.000 de persoane au paralizat pe 6 octombrie Wall Street protestand la New York impotriva bancherilor si a celor 1% in mainile carora se gasesc puterea, profitul si resursele. Occupy Cluj Napoca se aliaza demersului Occupy Romania si Global Revolution si este un demers apolitic indreptat coruptiei, impotriva asa-zisului capitalism romanesc, si impotriva pseudo-democratiei din Romania.
Sistemul capitalist romanesc isi pierde coerenta, este un sistem care nu mai poate exista. A devenit un sistem al paradoxurilor, creat in doar 20 de ani de niste indivizi putini, dar puternici, care sunt singurii beneficiari ai acestui haos axiologic.
Au scos teoria evolutiei din scoli si au introdus religia ca disciplina obligatorie. In felul asta s-au asigurat ca urmatoarele generatii vor fi din ce in ce mai idoate si mai obediente. Au "privatizat" fabricile si uzinele, pentru a nu spune ca le-au vandut la fier vechi. In felul asta s-au asigurat ca acei muncitori, ramasi someri, se vor angaja pe salarii de cacat la firmele lor.
Societatea romaneasca din ultimii 20 de ani este societatea in care statul isi umileste permanent cetatenii. Este societatea in care te duci la spital si te imbolnavesti, la scoala ca sa fii mai prost si la tribunal ca sa fii furat, chiar mai mult, dand spagi, cu seninatate, pentru toate astea. Cu seninatate, zic, pentru ca pe romani se pare ca nimic nu-i revolta. Nu-i revolta ca trimit oameni in Parlament pentru a vota legi prin care sa fie ulterior furati sistematic, nu-i revolta faptul ca printr-un ascuns resort al exercitiului democratic isi aleg cei mai mincinosi conducatori.
Vino pe 15 octombrie in Piata Matei Corvin si alatura-te Revolutiei Globale din toate orasele lumii, arata ca esti unul dintre cei care s-a saturat sa fie prostit, abuzat si exploatat de cei 1%.
Noi suntem cei 99%. Noi nu vom mai pastra tacerea.

FACEBOOK: http://www.facebook.com/OccupyCluj

OCCUPY ROMANIA(facebook) : http://www.facebook.com/OccupyRomania 


united for #globalchange : http://map.15october.net/



Tuesday 11 October 2011

Perspectives on Contemporary Britain (zeitgeist movement edit)

Ben McLeish talks TZM for the coming documentary "Perspectives on Contemporary Britain".


"Ben McLeish interview for the coming documentary "Perspectives on contemporary Britain". This version was specially edited for The Zeitgeist Movement, since the one to be featured in the documentary will be considerably shorter in duration.

Lights - Tim
Videography - Steve
Edition - Rickmeister

Special Thanks:
Second Home Studios
Birmingham Public Library

Related Posts :

◄ S h a r e now!